Käpylä United 2012 syntyneet

Käpylä 2012 United


Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa (ma, ke, pe ja su) läpi talven Käpylän Jalkapallohallissa ja kesällä sen ulkokentällä. Pelaamme eri talvi- ja miniliigoja sekä osallistumme turnauksiin. Joukkueella keskimäärin 4-6 tapahtumaa viikossa. Teemme tiitvistä yhteistyötä 2011 syntyneiden joukkueen kanssa. Meillä on ikäluokassa 2012 United-kilpajoukkue sekä aktiiviset Stars-joukkueet haaste- ja harrastepelaajille.

Etsimme muutamaa uutta pelaaja kilpajoukkueeseemme !

Kilpajoukkueen vastuuvalmentajana toimii kokenut lasten jalkapallovalmentaja Timo Maakannas apunaan Jami Pelli. Haaste- ja harratstetason Stars-joukkueen vastuuvalmentajana Niko "Lilli"Lilja" apunaan Iivo Hyle ja Eemil Kaiturinmäki. Joukkueen treeneihin voi tulla kokeilemaan milloin vain vapaasti ottamalla yhteyttä valmentajiin.

United-joukkueen toimintamaksu on 60€ /kk ja Stars (haaste- ja harrastejoukkueet) - joukkueiden 25-50€/kk.

Käpylä 12 United pelaa talvikaudella Talviliigaa P2012 Eliittisarjassa (linkki) sekä P2011 sarjoissa. Stars-joukkueet pelaavat Talviliigaa P2012 haaste- ja harrastesarjassa.


Valmentajien yhteystiedot:

Timo Maakannas / timo@kapylaunited.fi / 0407319490

Niko "Lilli" Lilja / lilli@kapylaunited.fi / 0405446529


Käpylä United 2012 syntyneet


Käpylä United Stars 
Luka S, Leo S, Maks L., Ruu ja Akseli S., Pessi, Sisu, Niilo, Remi, Bruno, Aarni, Veikko, Lucas, Peetu, Unto, Aatos, Eino A, Lukas S, Max J, Leo T, Alvar, Eliel, Joosef, Nooa ja Teemu


Pelaajaksi Käpylä Unitedin 2012 syntyneisiin ? ETSIMME UUSIA INNOKKAITA PELAAJIA

Täyttämällä oheisen linkin lomake -> PELAAJAKSI LOMAKE Teihin ollaan vuorokauden kuluessa yhteydessä miten pääsette mukaan seuraaviin harjoituksiin. Kokonaan uusille lajiharrastajille ensimmäinen kokeilukuukausi on ilmainen !

Player photos