Me

29.6.2023 Käpylä United täytti 4 vuotta !

Tiedote :

KÄPYLÄ UNITED RY JA FC ESPOO RY ALOITTAVAT SEURAYHTEISTYÖN

Käpylä Unitedin ja FC Espoon seuraedustajat ovat käymissään neuvotteluissa päättäneet aloittaa laajapohjaisen yhteistyön. Yhteistyön lopulliset sisältöpäätökset tiedotetaan elokuun alussa. Yhteistyö tulee perustumaan kauden 2023-2024 alusta alkaen Käpylä Unitedin ja FC Espoon yhteisen kilpapelaajapolun rakentamiseen. Yhteistyö tarjoaa mahdollisuuksia myös harjoitus- ja otteluolosuhteissa niin Helsingissä kuin Espoossakin. Niin ikään seurojen uudistetun valmennuslinjan lisäksi tavoitteena on kehittää yhdessä kansainvälisiä yhteistyökokonaisuuksia sekä rakentaa kaupallista yhteistyötä.

Käpylä Unitedin puheenjohtaja Timo Maakannas näkee synergiaetuja seurojen välisessä yhteistyössä. "Seurojemme sijainnit ovat lähellä toisiaan, mikä mahdollistaa pelaajien helpon liikkumisen yhteisiin tapahtumiin. Lisäksi pystymme yhteistyössä tarjoamaan koko pk-seudun lapsi- ja nuorisovaiheen tavoitteellisille kilpapelaajille turvallisen kasvuympäristön tavoitella omia unelmiaan jalkapalloilijoina kahden pelaajakehitykseen panostavan seuran yhteistyön kautta. Yhteistyön rakentamista ja kehittämistä edesauttaa seuratoimijoiden yhteinen historia ja tuttavuus, vahva ammattitaito ja yhteiset arvot", luettelee Timo Maakannas yhteistyön kulmakiviä ja sen tarjoamia mahdollisuuksia.

"Siinä seurojen yhteistyömuodossaan, jossa FC Espoo on vuosikymmenten aikana opittu tuntemaan, lakkaa olemasta tulevana syksynä. FC Espoo on jatkossa avoin kilpajoukkuetoimintaa harjoittava jalkapalloseura, johon kaikki riittävän tason omaavat junioripelaajat ovat tervetulleita", toteaa FC Espoon puheenjohtaja Jari Virrankoski.

"Nyt on FC Espoon aika toimia omista lähtökohdistaan. Tunnettuna kilpaseurana ja pelaajien kasvattajana koemme löytäneemme Käpylä Unitedissa arvoiltaan ja osaamiseltaan samanlaisen ammattimaisesti hoidetun jalkapallon kilpaurheiluseuran. Tavoitteena on tarjota molempien seurojen pelaajille ja kaikille toiminnastamme kiinnostuneille uusille pelaajille laadukas pelaajan arki ja turvallinen, ammattilaisten valmentama kilpaurheilutoiminta", tiivistää FC Espoon toiminnanjohtaja Katri Juhola.

FC Espoo ja Käpylä United pitävät tiiviisti jäsenistönsä ja sidosryhmänsä tietoisina yhteistyösisältöjen rakentamisen etenemisestä ja sen lopputuloksista elokuun alussa.


Timo Maakannas

Lasten jalkapallovalmentajana Käpylässä vuodesta 2004

Seura-asiat ja ikäluokka 2011 sekä United-joukkueet 2012 ja 2014

Niko "Lilli" Lilja

Lasten jalkapallovalmentajana vuodesta 2007 - Käpylässä vuodesta 2011

Valmennuspäällikkö ja 2012-2018 ikäluokat

Patrik "Passe" Berg

Lasten jalkapallovalmentajana Käpylässä vuodesta 2007

2010 ikäluokka

Käpylä United on järjestänyt kesästä 2019 lähtien toimintaa lapsille ikäluokissa 2010-2018 syntyneet pojat ja tytöt.

Seura perustettiin kokemaamme tarpeeseen lasten ja nuorten jalkapallotoiminnan laadun sekä harrastusmaksujen alhaisuuden turvaamiseksi. Seuramme maksut ovat 25 - 60€ /kk riippuen viikottaisita tapahtumamääristä. Lapset ja jalkapallo ovat keskiössä - haluamme luoda jokaiselle lapselle turvallisen lapsikeskeisen ympäristön jossa olosuhteet ja laadukas valmennus kohtaa nuoren jalkapalloilijan. Meillä talvikaudella oma jalkapallohalli. joka takaa optimaaliset ympärivuotiset jalkapallo-olosuhteet.

Järjestämme viikottain harjoitus- ja pelitapahtumia Käpylässä sekä vierailemme muiden seurojen järjestämissä turnauksissa, peleissä ja miniliigoissa. Joukkueiden toiminnasta tarkemmin ikäluokkien sivuilla. Edistyneimmille joukkueillemme etsimme jatkuvasti kansainvälisiä pelitapahtumia.

Perustoimintamme lisäksi järjestimme keväällä 2020 helmi-maaliskuussa 20:lle päiväkotiryhmän n. 200:lle lapselle Käpylähallissa toiminnallisia jalkapalloharjoituksia ja jatkamme toimintaamme syksyllä 2020. Leikkipuistojen 1-2 luokkalaisille järjestimme ensimmäisen LeikkipuistoCupin maaliskuussa yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa - osallistujina 115 lasta ympäri Helsingin. Jatkamme näiden jalkapallotapahtumien järjestämistä syyskaudella 2021.

Poikkeusolojen 15.3 - 31.5.2020 aikana toimintamaksumme olivat kaikilta seuramme jäseniltä tauolla ajalla 15.3 - 30.4.2020. Harjoittelimme etäharjoituksia Youtube-kanavamme kautta 15.3.2020 alkaen lisäten myös omatoimiharjoitteluvideoita palveluun. Tällä hetkellä Käpylä Unitedin Youtube-kanavalla on n. 60 erilaista harjoitusvideota lapsille ja nuorille. Aloitimme ensimmäisenä suomalaisena juniorijalkapalloseurana kaikille avoimet ja maksuttomat LIVE-treenit aluksi Twitter-Periscope palvelussa ja sitten Youtube/Instagram - kanavillamme. Yksittäisiä lähetyksiä seurannut parhaimmilaan yli 500 katsojaa/osallistujaa. Pidimme korona-aikana yhteensä 36 LIVE-treenitapahtumaa..

Kesäeireillämme on vuosittain n. 250 liikkuvaa lasta iältään 6-12-vuotiaita. Järjestämme vuosittain kesälumaleirien lisäksi Käpylän jalkapalloleirit  syyslomalla, joulukuussa joululomaleirin ja helmikuussa hiihtolomaleirin. 

Touko-kesäkuusssa järjestämme jalkapalloleirien lisäksi uusille futiksen harrastajille jalkapallokouluja (3-7 vuotiaille) - näihin on osallistunuti yli 300 lasta joista suurin osa on käynyt tämän jälkeen viikottaisissa harjoituksissamme. 

Läpi talvikauden järjestämme Suomen suurinta juniorijalkapallon Talviliigaa (www.talviliga.com). Talviliigaan osallistui kaudella 2020-2021  yli 800 joukkuetta ympäri Etelä-Suomen. 

Keväisin järjestämme Kevätturnauksen (www.kevatturnaus.fi) ja syksyisin Syysturnauksen (www.syysturnaus.fi). 

Kesällä 2019 alkaneessa Käpylä Unitedin säännöllisessä joukkuetoiminnassa on jo yli 350 pelaajaa mukana. 

Tervetuloa mukaan lapsilähtöiseen jalkapallotoimintaamme !

Helsinki Cupin voittajat 2021
Helsinki Cupin voittajat 2021