Tietoa meistä

Käpylä United on vuonna 2019 perustettu jalkapalloseura, joka järjestää laadukasta, kehittävää ja kohtuuhintaista jalkapallotoimintaa lapsille ja nuorille. Visiomme on luoda turvallinen ja yksilöllinen pelaajapolku jokaisen oman tavoitetason mukaisesti.

Talvikaudella käytössämme on omat jalkapallohallit (Käpylä ja Myllypuro), jotka tarjoavat optimaaliset olosuhteet harjoitteluun ympäri vuoden. Kesäkaudella harjoittelemme omilla kentillä Käpylässä ja Myllypurossa.

Seuramme takaa jokaiselle turvallisen ja tavoitteellisen ympäristön harrastaa jalkapalloa eri tasoisissa joukkueissa. Haaste- ja harrastetason Stars-joukkueemme tarjoavat pelaajille kannustavan ympäristön, jossa jokainen voi nauttia harrastuksestaan ja kehittyä pelaajina. United-joukkueet ovat seuramme tavoitteellisia kilpajoukkueita, jotka pelaavat kansallisella huipputasolla sekä osallistuvat kansainvälisiin huipputurnauksiin. Kauden 2023 aikana seuramme aloitti tiiviin yhteistyön FC Espoon kanssa kilpapelaajapolun rakentamisessa. YJ-joukkueemme pelaavat kaudella 2024 Liiga Etelä sekä Huuhkajaliigaa.