Uusia valmentajia Unitediin

01.11.2023

Seurassamme aloittaa kolme uutta valmentajaa Patrick O'Shaughnessy, Mauricio Soto ja Touko Laakkonen marraskuun alusta lähtien. Nämä kolme ovat huippulisäyksiä valmennusjoukkoomme! Alla esittelyt jokaisesta uudesta valmentajasta. 


Patrick "Paddy" O'Shaughnessy

Patrick aloittaa seuramme uuden kilpajoukkueen 2015 Unitedin vastuuvalmentajana. Paddy on aiemmin toiminut mm. PK-35 2010-2011 syntyneiden joukkueiden päävalmentajana. Paddy on valmistunut liikuntaneuvojaksi sekä luokanopettajaksi, jonka lisäksi häneltä löytyy myös Uefa B - valmentajakoulutus. Pelaajataustaa löytyy aina Suomen juniorimaajoukkueista Veikkausliigaan asti. Paddyn tyyli valmentaa on positiivinen, opettava, innostava ja rehellinen. 

Mauricio "Maukka" Soto

Pitkän linjan jalkapalloihminen Mauricio "Maukka" Soto aloittaa seurassamme 2012 ja 2014 United joukkueiden valmentajana. Maukka tulee vastaamaan myös seuramme JOMA-yhteistyöstä. Aiemmin hän on toiminut PKKU:n junioripäällikkönä sekä PPS:n valmennuspäällikkönä. Maukalta löytyy Uefa B - valmentajakoulutus sekä pelaajakokemusta Veikkausliigasta asti. Maukan pitkä kokemus huippujalkapallon valmentamisesta ja lasten kanssa toimimisesta on loistava lisä seurallemme.


Touko "Toke" Laakkonen

26-vuotias Touko aloittaa seurassamme 2012 Unitedin valmentajana. Aiempaa lasten valmennuskokemusta Tokella löytyy Maukan tavoin PPS:sta. Pelaajakokemusta löytyy Suomen juniorimaajoukkueista ja Token voi bongata kentillä edelleen pelaajan varusteissa. Viime kaudella Toke pelasi Miesten Kakkosessa Kiffenin kapteenina.


Tervetuloa Paddy, Maukka ja Toke